VIDEO! Salarii mai mari, apă mai scumpă

Creșterea salariilor scumpește și apa la Botoșani. Nova Apaserv anunță facturi mai mari în cel mai scurt timp. Această măsură luată de Nova Apaserv a reușit să încingă însă astăzi spiritele în consiliului județean.

Prețul la apă va crește în Botoșani cu peste 5 la sută. Măsura a fost luată de Nova Apaserv și aprobată de ANRSC. Șefii de la apă spun că au motive bine întemeiate pentru a scumpi apa.

Pentru a aproba o astfel de creștere, este nevoie însă și de prezența unui reprezentant al Consiliului Județean în Adunarea Generală a Asociaților de la Nova Apaserv. Delegarea unui ales județean pentru scumpirea apei, a încins însă spiritele.

În primul rând, o parte a consilierilor județeni, au precizat că documentele puse la dispoziție nu îi ajută să ia o decizie și totodată sunt îngrijorați că majorarea prețurilor se face și pentru a mări salariile angajaților de la compania de apă și canalizare.

După numeroase discuții și tratative, mai ales pe marginea salariilor de la Nova Apaserv, proiectul a fost respins, iar consilierii au refuzat să delege un ales județean pentru a mări prețul la apă.

Citeste si:

Facebook Comments