VIDEO! Salvatorii de vieți omagiati la Botoșani

Viața este neprețuită. La fel și cei care au grijă ca aceasta să nu se piardă. Astăzi, salvatorii de vieți au fost omagiați cu ocazia Zilei Protecției Civile în România. La Inspectoratul pentru Situații de Urgență, această sărbătoare a fost marcată cu avansări în grad dar și cu mulțumiri adresate celor care își pun zilnic viața în pericol pentru semenii lor.

Astăzi, 28 februarie, se sărbătorește Ziua Protecției Civile,un omagiu adus celor care zilnic își pun viața în serviciul semenilor și cei de care depinde salvarea tuturor atunci când natura se dezlănțuie. În acest scop la Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost organizată o ceremonie. Șeful ISU Botoșani a ținut în primul rând să mulțumească tuturor celor care luptă cu focul sau cu alte pericole, pentru siguranța botoșănenilor.

Mulțumiri speciale au primit și reprezentanții SMURD, în special pentru efortul depus zilnic.
Totodată pompierii botoșăneni au primit un mesaj de felicitare și din partea subsecretarului de stat Raed Arafat. Mesajul a fost citit de adjunctul șefului ISU, Narcis Jachel.

Efortul salvatorilor de vieți din Botoșani a fost recompensat și cu avansări în grad, efectuate în cadrul unei ceremonii la care a participat și reprezentatul Guvernului în teritoriu, Dan Șlincu.

 

 

Citeste si:

Facebook Comments