„Salvatorii donează pentru viaţă”

Își riscă propriile vieți pentru a salva alte vieți.

Din foc, din apă, din accidente groaznice. Ei sunt angajații Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, sau pompierii. Oamenii pentru care viața semenilor este mai presus de orice. De aceea, ei au hotărât că pot ajuta pe cei aflați în suferință și în alt mod. Donându-le sânge.

Astfel Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă derulează în zilele de 28 şi 31 octombrie, campania naţională de solidaritate socială, “Salvatorii donează pentru viaţă”, constând în donarea de sânge semenilor aflaţi în nevoi.

Acţiunea a fost demarată în contextul crizei de sânge cu care se confruntă toate spitalele din ţară, implicit cele din Botoşani. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani s-a alăturat acestei iniţiative şi invită cetăţenii judeţului să doneze sânge, alături de un număr mare de cadre militare din instituţia noastră, care şi-au manifestat dorinţa de a salva vieţi şi în acest mod.

Botoşănenii care doresc să participe la această campanie sunt rugaţi să se prezinte la sediul Centrului de Transfuzii Botoşani, pentru a dona sânge.

Citeste si:

Facebook Comments