VIDEO! Sancțiuni după ce o mașină a fost înghițită de noroi

Premieră la Botoșani! Poliția Locală a amendat societatea Nova Apaserv, după ce săptămâna trecută o autoutilitară a rămas împotmolită în noroi. Isprava s-a petrecut pe strada Mușat Vodă, acolo unde societatea de apă a efectuat lucrări de extindere și modernizare a rețelei de apă. Sancțiunea este modică, însă poate ajunge chiar și la jumătate de miliard de lei vechi.

Zeci și zeci de botoșăneni înoată prin noroi pe străzile unde societatea Elsaco a efectuat lucrări la apă și canal. Pentru calvarul botoșănenilor nu s-au aplicat însă amenzi. Străzile nu au fost aduse la starea inițială iar Poliția Locală a aplicat o primă amendă în acest sens.

Poliția Locală va monitoriza în continuare zona iar în cazul în care nu se vor lua măsuri se va acționa în consecință cu alte sancțiuni.

Șefii din Primăria Botoșani au pus la punct un regulament ce include luarea unor măsuri care trebuie respectate de cei care intervin la rețelele de utilități. Regulamentul va fi supus aprobării în ședința de Consiliu Local de vineri.

Citeste si:

Facebook Comments