VIDEO! Sancțiuni la Marea Nordului

La doar câteva săptămâni după ce a ieșit la lumină faptul că afacerea de la Marea Nordului funcționează fără autorizație, iar cetățenii care se încumetă să se scalde la barajul Stânca Costești, o fac pe propria răspundere, o persoană și-a pierdut viața.

Autoritățile au luat măsuri cu o ușoară întârziere, dar poate vor preveni și alte tragedii. S-au aplicat deja sancțiuni și se fac demersuri pentru ca agenții economici din zonă să intre în legalitate.

În urmă cu câteva săptămâni s-au dispus controale la Marea Nordului, plaja care stârnește din ce în ce mai mult interes printre cetățenii județului Botoșani și Iași. Reprezentanții mai multor instituții abilitate au demarat verificări și au prezentat rapoartele prefectului Dan Șlincu.

Nu mai departe de sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat din Blândești s-a înecat în timp ce se afla la scăldat la barajul de la Stânca.

Reprezentanții instituțiilor care au efectuat controale la plaja improvizată au lăsat măsuri și termene de remediere a problemelor.

Reamintim că scăldatul la Barajul Stânca este interzis iar cei care se aventurează în apă o fac pe propria răspundere.

Citeste si:

Facebook Comments