Șanse mari pentru Urban Serv

Șanse mari pentru Urban Serv

Șanse mari pentru Urban Serv de a câștiga licitația pentru colectarea și transportul gunoiului.

Chiar dacă Rosal Grup a cerut anularea contestației depuse de societatea Urban Serv, directorul Simion Drelciuc a precizat că acțiunea în instanță depusă de firma din București nu are șanse de a avea câștig de cauză.

În urmă cu două zile, la Curtea de Apel de la Suceava a avut loc o primă înfățișare, când s-a hotărât un nou termen pe 8 noiembrie, dată la care se va da un verdict.

Din cele declarate de directorul Simion Drelciuc, șansele sunt mari ca Urban Serv să câștige licitație, mai ales că cei de la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor admis contestația firmei din Botoșani.

În aceste condiții, contractul pentru colectarea și transportul deșeurilor din zona IV a județului, cu excepția municipiului Botoșani, poate fi semnat până la începutul lunii ianuarie 2017.

Inițial, contractul a fost câștigat de firma Rosal Grup din București, societatea Urban Serv clasându-se pe poziția a doua din punct de vedere al tarifului ofertat. Zona IV cuprinde municipiul Botoșani și orașul Bucecea și un număr de peste 40 de localități.

Citeste si:

Facebook Comments