Săptămâna bucuriei pentru copii cu autism a luat sfârşit

Bucurie şi satisfacţie deplină pentru părinţii copiilor bolnavi de autism! Sâmbătă ,2 aprilie, de Ziua Internaţională de Informare şi Conştientizare a Autismului, copiii şi părinţii din cadrul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism din Botoşani s-au prezentat în faţa primăriei pentru sărbători această zi prin luminarea clădirii în culoarea albastră.

Aproape de ora 20.00, în faţa primăriei se adunaseră copii şi părinţii din cadrul asociaţiei dar şi alţi numeroşi cetăţeni ai oraşului care au vrut să îşi arate susţinerea faţă de munca pe care asociaţia o depunde în vederea recuperării acestor copii cu deficienţe.

Pentru că vremea de afară a dat bătăi de cap municipalităţii, lansarea de lampioane nu a mai avut loc. În schimb cei prezenţi la această activitate au improvizat, reuşind în cele din urmă să construiască o inimă cu ajutorul a numeroase lumânărele. Pe toată durata activităţii sediul Primăriei a fost învăluit în culoarea albastră, culoarea autismului.

Organizatorii de la Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism au mulţumit tututor celor prezenţi şi speră ca anul viitor să fie prezente şi mai multe persoane decăt anul acesta.

Citeste si:

Facebook Comments