Săptămână marcată de activităţi dedicate lui Ion Creangă, la Biblioteca Judeţeană Botoşani

Săptămână marcată de activităţi dedicate lui Ion Creangă, la Biblioteca Judeţeană Botoşani

Ion Creangă, mărţişorul literaturii române, este sărbătorit la Filiala nr. 1 Primăverii a Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoşani, printr-o suită de activităţi culturale programate în perioada 1 – 10 martie 2017.

În prima zi de primăvară, la Filiala nr. 1 va avea loc vernisajul expoziţiei de lucrări plastice realizate de copii de la grădiniţele şi şcolile din Botoşani, in care sunt ilustrate poveştile copilăriei. Expoziţia va putea fi admirată de utilizatorii Filialei, până pe data de 10 martie.

In ziua de 2 martie, în cadrul activităţii “În lumea poveştilor lui Creangă”, micuţii de la Grădiniţa nr. 15 Botoşani, grupa “Albinuţele” vor confecţiona măşti de poveste şi vor viziona un power point cu poveşti ilustrate, realizat de colegul lor Denis Matei. Vineri, 3 martie elevii claselor a III-a A şi a III-a B de la Şcoala nr. 17 Botoşani vor participa la medalionul literar “Creanga în tărâmul de poveste”. Copiii vor interpreta scenete adaptate după poveştile lui Creangă, în cadrul unei activităţi coordonate de prof. înv. primar Alexa Maria si prof. înv. primar Geanina Popovici.

Citeste si:

Facebook Comments