Șase ani de închisoare pentru că a ucis un adolescent

Crima a avut loc în luna decembrie a anului trecut

Șase ani de închisoare pentru că a ucis un adolescent! Acesta este pedeapsa primită de Sorin Stângaciu, din comuna Vorniceni, care la finele anului trecut a înjunghiat mortal un consătean de 17 ani. Magistrații Tribunalului Botoșani au dispus condamnarea tânărului de 28 de ani, la șase ani de detenție cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de ”omor”. Oribila întâmplare a avut loc pe 22 decembrie 2015.

Vă reamintim că în seara acelei zile tânărul ucis era însoțit de patru prieteni. Aceștia s-au întâlnit cu alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cele două grupuri a izbucnit un conflict spontan. Prietenii tânărului ucis au reușit să fugă, însă adolescentul nu a mai putut scăpa din mâinile agresorilor. Bărbatul de 28 de ani care avea asupra sa un cuțit l-a înjunghiat pe tânăr în zona inghinală. La fața locului au ajuns de urgență două ambulanțe de la Săveni, dar și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă.

Tânărul de 17 ani a fost transportat în stare extrem de gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din Botoșani. Din cauză că a pierdut foarte mult sânge adolescentul a fost băgat imediat în operație după ce a ajuns la Spitalul din Botoșani. După ce au reușit să îl stabilizeze medicii botoșăneni l-au transferat la o clinică din Iași. Și chiar dacă au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a salva viața adolescentului, acesta a murit la spitalul din Iași.

Citeste si:

Facebook Comments