Scandal “alunecos” de la amplasarea patinoarului

Nicio iarna fara scandal de la locatia amplasarii patinoarului!

A mai trecut un an, s-a schimbat si componenta Consiliului Local, insa alesii de la municipiu pastreaza traditia si s-au certat de zor de la locul in care a fost pozitionat patinoarul. La fel ca anul trecut, botosanenii vor patina pe esplanada de la Sala Polivalenta, vizavi de Spitalul de Pediatrie.

Locatia aleasa nu este deloc pe placul unuia dintre consilierii locali.

Motivul? Copiii din spital ar putea fi afectati uitadu-se pe geam cum alti micuti se bucura de distractia pe gheata. In plus, acelasi consilier local, respectiv Andreea Buiuc s-a plans si de faptul ca la Botosani nu exista un Targ de Craciun.

Odata cu venirea sezonului rece, iubitorii sportului pe gheata au pregatit patinele.

Si anul acesta, Directia de Servicii Publice Sport si Agrement a montat patinoarul pe esplanada de la Sala Polivalenta. Locatia aleasa nu I se pare deloc propice consilierei Andreea Buiuc. Social-democrata considera ca Centrul Istoric sau parcul Mihai Eminescu ar fi fost mult mai potrivite.

Ba mai mult, Buiuc nu intelege de ce nu se deschid portile de la patinoarul de la parcul de agrement Cornisa, in conditiile in care lucrarile sunt finalizate

Raspunsuri la toate intrebarile le-a primit consiliera de la directorul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement. Eugen Turcanu sustine ca amplasarea patinoarului in zona veche a orasului este imposibila avand in vedere ca nu exista vestiare si toalete. Cat despre deschiderea patinoarului de la Corinisa, si pentru asta exista o explicatie: receptia lucrarilor nu a fost facuta iar lucrarile la canalizare se desfasoara in aceasta perioada.

Directorul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement a precizat ca exista o Hotarare de Consiliu Local prin care s-a stabilit ca patinoarul sa fie amplasat la Sala Polivalenta.

In plus, pana la sfarsitul anului exista sanse mari sa fie deschis si patinoarul de la parcul de agrement Cornisa.

Citeste si:

Facebook Comments