VIDEO! Scandal de proporții la o asociație de locatari

Foc și pară pe contabila asociației! Locatarii unui bloc de pe strada Colonel Tomoroveanu sunt enervați la culme pe contabila asociației și doresc înlocuirea acesteia în cel mai scurt timp.

Oamenii se plâng de faptul că au strâns o suma de 2200 lei pentru niște reparații ce trebuiau făcute la bloc,dar că o parte din ei ar fi fost risipiți pe apa sâmbetei. Ba mai mult, aceștia spun că au fost mărite inexplicabil și costurile la întreținere.

Când le-a fost afișată lista cu cheltuielile făcute, locatarii au depus contestație. Iar asta pentru că anumite calcule făcute de ei, nu corespundeau cu cele făcute de asociație.

Locatarii spun că în momentul în care aceștia au întrebat de banii strânși din penalități, cei de la asociație nu le-au dat niciun răspuns. Oamenii mai susțin că amenzile pe care contabila lor le încasează, sunt plătite din banii lor.

Contactată telefonic pentru a avea un cuvânt de spus în legătură cu acuzațiile ce i se aduc, contabila asociației spune că a făcut totul conform regulamentului și că nu a greșit cu nimic.  Contabila asociației spune că acuzațiile acestora către ea sunt nefondate, iar dacă aceștia cred că este vinovată cu ceva, așteaptă să fie dată în judecată.

Lista cu nemulțumirile locatarilor a ajuns și pe biroul primăriei, doar că, din spusele oamenilor, problema nu a fost soluționată.

Citeste si:

Facebook Comments