VIDEO! Scandal în Consiliul Județean

În lipsa președintelui Consiliului Județean, liberalii au făcut balamuc în ședința ordinară. O întâlnire ce ar fi trebuit să conțină dezbateri administrative s-a transformat într-una cu iz politic.

După mai bine de un an de tăcere liberalii ies la atac și au conturat un bilanț al Guvernării PSD ALDE și unul al administrației Macaleți. Au fost voci ridicate și critici. În cadrul ședinței au fost validate și mandatele a doi noi consilieri județeni.

Dacă atacurile politice se făceau în conferințe de presă la sediile partidelor, astăzi, politica a fost încă o dată amestecată cu administrația. În loc să caute soluții constructive pentru dezastrul de pe drumurile județene și pentru școlile fătă utilități, unul dintre consilieiri liberali și-a găsit o altă preocupare, și anume contabilizarea activității PSD-ALDE.

În debutul ședinței, Mirela Saucă a dat citire unui discurs pregătit de acasă în care critică cele trei Guverne PSD-ALDE, dar și activitatea actualei conduceri a Consiliului Județean. După câteva minute de lectură, auditoriul a răbufnit.

Zgomotul din sală nu a oprit-o din discurs pe Mirela Saucă care a ridicat și mai tare vocea spre disperarea colegilor de ședință.

Pentru că președintele județului este la București, Saucă i-a lăsat un exemplar cu discursul politic. Social democrații s-au arătat oripilați de discursul liberalei.

După ce au terminat cu politica, aleșii de la județ au trecut la validarea mandatelor a doi noi consilieri județeni. După demisia din plenul județului a lui Radu Judele și al lui Ion Diaconu, au luat loc la masa de ședințe Ada Macovei și Magda Roman.

Iar când în sfârșit s-a ajuns la proiectele de ordin administrativ, vocile n-au fost la fel de ridicate.  Singura parte pozitivă a ședinței a fost vestea că anul acesta se vor asfalta 40 de km de drumuri județene.

Citeste si:

Facebook Comments