Scandal în lumea artistică botoșăneană

Actorii de la Teatrul de Păpuși refuză să mai joace și cer demisia directorului

Scandal în lumea artistică botoșăneană. Actorii de la Teatrul de Păpuși Vasilache i-au cerut astăzi demisia, directorului instituției, Floricel Aionițoaiei. Aceștia ameninta că vor vor mai urca pe scena si nu vor mai participa la spectacole dacaa Aionitoaiei ramane director. Actorii de la Păpuși nu-l mai vor pe Aionițoaiei fiindcă acesta ar fi adus grave prejudicii de imagine teatrului . .Artistii de la Vasilache îi reproșează, printre altele directorului, că ar fi implicat teatrul în mod abuziv în concursul ”Românii au talent” folosindu-se de fals și furt de proprietate intelectuală. Solicitarea demisiei directorului dar și anunțul încetării activității , a survenit în cadrul ședinței de închidere a stagiunii.

După anunțul făcut, actorii au părăsit în semn de protest ședința, înmânându-i solicitarea directorului Floricel Aionițoaiei.

De cealaltă parte Floricel Aionițoaiei, spune că toate acuzele sunt doar vorbe. Mai multe decât directorul teatrului spune că totul este o minciună, create de niște grupuri de interese care vor să pună mâna, din punct de vedere politic, pe conducerea Teatrului Vasilache.

Scandalul de la Teatrul Vasilache a răbufnit fățiș, după numeroase contre, procese și acțiuni penale. Mai precis Floricel Aionițoaiei a fost suspendat din funcția de manager acum un și jumătate prin hotărârea Consiliului Local în urma acuzelor de plagiat aduse acestuia prin participarea cu un moment artistic la concursul ”Românii au Talent”. Interimatul a fost asigurat de Florin Iftode. După anchete penale și judecarea cauzei, Florin Aionițoaiei, arată că și-a obținut dreptatea în justiție. A și fost repus în funcție în urmă cu aproximativ câteva luni prin ordin al primarului. Scandalul continuă însă, iar actorii susțin că au documente prin care arată că Floricel Aionițoaiei a adus prejudicii de imagine teatrului.

Aceștia sunt deciși să nu mai joace până managerul de la Păpuși nu-și dă demisia.

Citeste si:

Facebook Comments