Scandal între mai mulţi tineri, în miezul zilei! Unul dintre ei a scos un pistol

Scandal între mai mulţi tineri, în miezul zilei! Unul dintre ei a scos un pistol

Doi tineri au ajuns, sâmbătă la amiază, la Unitatea de Primiri Urgenţe, după ce au fost răniţi într-o bătaie generată după o şicanare în trafic.

Două grupuri de tineri, înarmaţi cu un cuţit, o bâtă de baseball şi un pistol, s-au luat la bătaie în faţa autogării din municipiul Botoşani. Chemaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii botoşăneni au găsit şase tineri. Doi dintre ei au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe cu răni provocate în altercaţie.

Unul dintre ei s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis, după ce ar fi fost lovit cu tocul pistolului. Oamenii legii i-au ridicat pe tinerii scandalagii şi încearcă să afle de la ce a pornit scandalul.

Însă, cel mai probabil totul s-a întâmplat după ce unul dintre tineri implicaţi în răfuială a fost şicanat în trafic de o maşină în care erau patru dintre scandalagii. Acesta ar fi oprit iar cei patru au coborât din maşina înarmaţi cu o bâtă de baseball şi un cuţit. Şoferul şicanat, care era singur în maşină ar fi scos un pistol şi şi-ar fi chemat în ajutor un prieten.

Tinerii implicaţi în scandal s-au ales cu dosare penale.

Citeste si:

Facebook Comments