Scandal la o discotecă din Todireni! Politiștii au tras focuri de armă pentru a aplana conflictul

Scandal la o discotecă din Todireni! Politiștii au tras focuri de armă pentru a aplana conflictul

Scandal monstru la o discotecă din comuna Todireni în noaptea de sâmbătă spre duminică! Trei tineri cu vârste cuprinse între 24-38 au fost reținuți de poliţişti, care au intervenit la fața locului reușind să aplaneze conflictul folosind armele din dotare. 

La data de 27.05.2018, poliţiştii care efectuau cercetarea la faţa locului în cazul unui furt comis în faţa unei discoteci din comuna Todireni, au fost sesizaţi de către un agent de pază că pe drumul public din faţa discotecii a izbucnit un conflict între mai mulţi tineri.
Pe timpul cât echipajul de poliţie încerca să aplaneze acest conflict, în zonă şi-a făcut apariţia un alt grup, având asupra lor diferite obiecte contondente.

Pentru a preveni o încăierare, echipajul s-a interpus între cele două grupuri şi i-a somat să înceteze orice activitate, însă aceştia nu s-au conformat, continuându-şi deplasarea.

După efectuarea somaţiei legale în mod repetat, agentul de poliţie a executat un singur foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, împrejurare în care grupurile s-au dispersat, fără a fi create alte incidente.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei bărbaţi cu vârste de 24, 30 şi 38 de ani, pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate, sub coordarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Cei trei bărbaţi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeste si:

Facebook Comments