VIDEO! Scandalagii dați afară din Centrul Vechi

Scandalagii nu mai au ce căuta în Centrul Vechi. Este vorba de chiriașii care trăiesc în locuințele sociale din zona istorică a orașului, una dintre cele mai importante obiective turistice ale Botoșaniului. Mai precis, reprezentanții municipalității spun că la trei amenzi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, chiriașul turbulent va fi evacuat. Totodată este posibil ca destinația locuințelor din Centrul Vechi să fie schimbată, tocmai pentru a revitaliza turistic zona.

Viceprimarul Cosmin Andrei, a anunțat că și-a pus în gând să scape de scandalagii din Centrul Vechi. Este vorba de o măsură administrativă prin care chiriașii locuințelor din centrul istoric al orașului să fie evacuați dacă strâng cel mult trei amenzi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Mai mult decât viceprimarul spune că în cel mai scurt timp măsura va fi și pusă în practic.

De altfel, anunță viceprimarul , acesta va propune schimbarea destinației locuințelor din Centrul Vechi. Acolo vor rămâne doar locuințele de serviciu, cele sociale fiind relocate în alte zone ale orașului.

De la reabilitarea Centrului Istoric se vorbește despre valorificarea turistică a zonei. Din nefericire cel mai important obiectiv turistic al orașului a rămas o locație indezirabilă mai ales din cauza mizeriei făcute de o parte a celor care locuiesc în zonă dar și a scandalurilor.

 

Citeste si:

Facebook Comments