Scandalul continuă la Teatrul de Păpuși ”Vasilache”. ”Nu-mi dau demisia, urâților”

Scandalul continuă la Teatrul de Păpuși ”Vasilache”. ”Nu-mi dau demisia, urâților”

Directorul teatrului de păpuși Vasilache nu-și dă demisia.

Deși actorii au solicitat în repetate rânduri demiterea directorului Floricel Aionițoaei, acesta din urmă refuză să părăsească șefia instituției . Mai mult decât atât îi acuză pe artiștii contestatari că îl hărțuiesc de doi ani de zile cu reclamații și plângeri nefondate.

Mai mult decât, pentru a demonstra că acuzele sunt nefondate, Florin Aionițoaie cere Consiliului Local să analizeze din nou plângerile formulate de actori împotriva sa. Până atunci însă Aionițoaei nici măcar nu se gândește la o eventuală demisie.

De cealaltă parte actorii contestatari de la Teatrul de Păpuși Vasilache își susțin la fel de ferm poziția și cer autorităților demiterea lui Floricel Aionițoaiei. Motivele sunt aceleași.

O parte a actorilor, printre care și actrița Mihaela Ștempel spun că dacă Floricel Aionițoaiei nu va fi demis vor părăsi teatrul.

Culmea, locul în care copii pășeau în lumea poveștilor în fiecare weekend a devenit câmpul de luptă al adulților. Situația conflictuală de la Teatrul Vasilache durează de aproape doi ani și nu pare să se sfârșească prea curând.

 

Citeste si:

Facebook Comments