VIDEO! ”Scufița Roșie” în premieră pentru cei mici

Părinții și bunicii trebuie să-și facă timp în acestă duminică pentru cei mici. Și asta pentru că, teatrul ”Vasilache„ a pregătit o nouă premieră special pentru copiii pasionați de povești. Actorii vor aduce la viață isprăvile Scufiței Roșii, a lupului, bunicuței și bineînțeles a vânătorul salvator.

Duminică dimineața, la Teatrul de pentru copiii și tineret ”Vasilache„, cei mici se vor putea bucura de un spectacol în premieră. Este vorba despre cunoscuta poveste ”Scufița Roșie„, adusă la viață de actorii botoșăneni. Totodată spectacolul regizat de Mihai Donțu le pregătește și o surpriză celor mici.

În rest, povestea este cea clasică. Scufița Roșie merge la bunicuța, cade în ghearele labele lupului și în cele din urmă este salvată de vânătorul providențial.

Totodată în acest spectacol, debutează și actrița Andreea Popovici.

Spectacolul ”Scufița Roșie” este regizat de Mihai Donțu iar din distribuție fac parte Florin Iftode,Alin Ghiorghiu,Marius Rusu,Oana Sârcu, Andreea Popovici,Alexandra Acalfoae și Ibica Leonte. Scenografia este asigurată de Mihai Pastramagiu.

Citeste si:

Facebook Comments