VIDEO! Se anunță inspecții în școli

Emoții pentru cadrele didactice din două unități de învățământ botoșănene. Timp de o săptămână la cursurile lor vor asista și specialiști de la Inspectoratul Școlar Județean care vor urmări cu atenție cum se desfășoară orele.

Inspecțiile generale vor avea loc la școala gimnaziala ”Elena Rareș” din Botoșani și ”Mihai Eminescu” din Ipotești.

A început școala, au început și emoțiile atât pentru elevi cât și pentru profesori. Peste câteva zile, în două unități de învățământ din județ vor avea loc inspecții generale.

Inspectorii școlari vor asista la cursurile profesorilor care predau la școala gimnazială ”Elena Rareș” din Botoșani și ”Mihai Eminescu” din Ipotești. Ce vor urmări inspectorii școlari?

Totodată se va mai avea în vedere nivelul performanțelor realizate de elevi în învățare raportate la standardele educației naționale, modul în care unitatea de învățământ sprijină și încurajează dezvoltarea personală a școlarului, prin consiliere, orientare școlară sau asistență individualizată.

Importante sunt și relațiile pe care unitatea de învățământ le are cu părinții și comunitatea locală. Aceste inspecții generale se vor desfășura în săptămâna 16-20 octombrie. Iar până atunci în toate școlile din județ vor avea loc inspecții speciale care vor urmări…

Aceste activități vor avea loc în perioada 2-13 octombrie.

Citeste si:

Facebook Comments