Se apropie cel mai aşteptat eveniment cultural ’’Zilele Teatrului Mihai Eminescu’’

Cu pași repezi se apropie luna octombrie, luna în care va avea loc cel mai important eveniment cultural asteptat cu nerăbdare de iubitorii de teatru şi de cultură.

Este vorba despre ’’Zilele Teatrului Mihai Eminescu.’’. Reprezintă o manifestare ajunsă la ediţia a XI-a şi care se desfăţoară sub genericul ’’Teatrul Eminescu, un teatru al comunităţii’’. Un proiect realizat cu sprijinul primăriei, al cosniliului municipal Botoşani în colaborarae cu Biblioteca Judeţeană ’’Mihai Eminescu’’. Manifestarea se va desfăsura timp de 3 zile în care vor fi puse în scenă 3 spectacole, și vor avea loc lansări de carte ale scriitorilor botoşăneni.

Evenimentul va începe, vineri, 7 octombrie la ora 19, când actorii vor pune în scenă piesa ”Aniversarea”. Tot vineri dar de la ora 17.00 la Biblioteca Judeţeană ’’Mihai Eminescu’’ vor avea loc patru lansări de carte.

De asemenea, va fi vernisată expoziţia ’’Palatul cultural ’’ în colecţii botoşănene. Organizatorul dar şi prezentatorul expoziţiei va fi Mihai Cornaci. Aşa cum va începe luna octombrie se va şi încheia. Pe 21. 22 şi 23 octombrie la ora 19 vor avea loc alte spectacole. ”D’ale Carnavalului”, ”Dineu cu proşti” și ”Balerinul Turbat” sunt ultimele piese ale lunii octombrie.

Reprezentanţii teatrului ’’Mihai Eminescu ’’ invită publicul botoşănean să urmărească spectacolele ce vor fi puse în scenă.

Citeste si:

Facebook Comments