Se ascute scandalul la Cristești

Se ascute scandalul la Cristești

Războiul dintre o angajată a Primăriei Cristești, secretarul și primarul comunei, este departe a se finaliza.

Funcționara care a fost ieri în grevă din cauza faptului că a fost evaluată cu o notă mică, susține că după vizita echipei Somax Tv, primarul i-a cerut să demisioneze. Edilul spune că nici vorbă de așa ceva. Situația se complică și mai mult iar angajata va intra în grevă din nou, începând de vineri.

Elena Brehuescu, consilier juridic debutant la Primăria Cristești, este la un pas de a rămâne fără locul de muncă după ce activitatea sa a fost evaluată cu 1,85, calificativ ce dă dreptul conducerii Primăriei să o destituie din funcție.

Așa cum Somax Tv a prezentat încă de ieri, angajata suține că i s-a făcut o nedreptate iar primarul și secretarul comunei vor să scape de ea.

La Instituția Prefectului a ajuns astăzi și primarul comunei însoțit de secretar. Edilul de Cristești are un punct de vedere opus.

Situația a ajuns și la urechile prefectului. Bizar este faptul că femeia se plânge că nu a fost avansată în funcție în ultimii trei ani deși legea o impune. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că avansarea a fost totuși aprobată.

Elena Brehuescu a făcut demersurile necesare pentru a intra legal în grevă începând de vineri. Femeia va merge până în pânzele albe pentru a demonstra că este nedreptățită.

Citeste si:

Facebook Comments