VIDEO! Se caută șefi la Permise și Pașapoarte

Fără îndoială, Serviciul Permise și Înmatriculări dar și Serviciul Pașapoarte, sunt cele mai aglomerate instituții. Ghișeele acestor servicii sunt luate cu asalt zilnic de sute de cetățeni. Ambele instituții sunt conduse în prezent de șefi interimari, după ce conducătorii de drept s-au pensionat.

Situația se va schimba pentru că cele două posturi au fost scoase la concurs iar pentru fiecare dintre ele sunt înscriși doi candidați.

După pensionarea lui Dănuț Ciubotaru, Serviciul de Permise și Înmatriculări a fost condus de Marian Ciornea, care era angajat în cadrul instituției. Serviciul unde nervii botoșănenilor sunt întinși la maxim din cauza întârzierilor la programări pentru examinări în vederea obținerii carnetului de conducere sau pentru înmatricularea autovehiculelor, va avea un nou șef pentru că postul a fost scos la concurs.

Contracandidatul actualului interimar este Adrian Onciu. Și postul de conducere de la Serviciul Pașapoarte este scos la concurs.

Râvnesc scaunul de șef două persoane. Este vorba de Alin Popovici, în prezent interimar dar și de către Raluca Acsinte, la rându-i angajată în cadrul serviciului.

Citeste si:

Facebook Comments