Se caută șefi pentru Parcul de Agrement de la Cornişa

Se caută șefi pentru Parcul de Agrement de la Cornişa.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că pentru Parcul de Agrement de la Cornișa, în primă fază, vor fi angajate şapte persoane de conducere. Ulterior, aceste persoane se vor ocupa de completarea schemei cu personalul de execuţie. Posturile vacante pentru Parcul de Agrement de la Cornișa sunt de director adjunct, şefi pentru serviciile încasări, protecţie şi securitate, administrare, informatician, consilier juridic şi un muncitor necalificat. Aceştia vor avea salarii brute de la 2.750 la 1.290 de lei.

Pentru început, bugetul pentru salariați va fi de 21 de mii de lei. Serviciul care va administra parcul va funcţiona în cadrul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement.

Parcul de Agrement de la Cornişa trebuie finalizat până la 31 octombrie pentru ca municipalitatea să nu piardă banii de la UE cheltuiți până la 31 decembrie 2015. Tot ceea ce s-a făcut de la 1 ianuarie 2015 va fi asigurat de municipalitate. Din această cauză municipalitatea s-a împrumutat recent cu 12 milioane de lei de la CEC Bank. În parc mai este de lucru la patinoarul acoperit, rîul de rafting şi lacul artificial.

Trebuie rezolvate şi racordarea parcului la reţeaua electrică a oraşului, dar şi problema proiectării şi execuţiei staţiei de pompare care va prelua apele reziduale şi le va pompa în canalizarea oraşului.

Citeste si:

Facebook Comments