Se limpezesc apele la PNL?

Costel Șoptică îl susține pe Sorescu la șefia CJ Botoșani

Costel Șoptică susține candidatura lui Gheorghe Sorescu la șefia CJ Botoșani. După o perioadă de incertitudine în interiorul PNL Botoșani, se pare că se limpezesc apele.

Primarii liberali de la Dîngeni, Mihălășeni, Hănești, Dobârceni și Ripiceni au decis să se pună punct acestei stări de incertitudine privind candidatura la șefia CJ Botoșani. Propunerea a fost clară. Singurul nominalizat de aceștia a fost Gheorghe Sorescu. Mai ales că aveau și confirmarea din partea deputatului Costel Șoptică că îl va sprijini pe Sorescu. Inclusiv Gheorghe Sorescu a confirmat că deputatul liberal Costel Șoptică a renunțat la candidatură și că avea sprijinul lui în campania electorală.

Catalin Rotundu, care este și președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Botoșani, a aplaudat această decizie și a explicat că situația anterioară nu mai putea fi tolerată, mai ales că mai sunt doar trei luni până la alegerile locale.

Au fost însă voci din PNL care au acuzat că acești primari au pus presiune pe deputatul Costel Șoptică pentru a-l determina să renunțe la candidatură.

Au fost și reacții dure împotriva primarului Cătălin Rotundu, fiind criticat că are ușoare «derapaje». Deputatul liberal Verginel Gireadă i-a cerut primarului de la Dîngeni să-și dea demisia din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL Botoșani. Totodată , deputatul liberal i-a sugerat primarului «să nu se mai dea balenă într-un lighean cu apă».

Costel Șoptică nu a vrut să dea nicio declarație în acest sens, dar conducerea PNL Botoșani a anunțat că, luni seară, va avea loc o ședință pe această temă.

Citeste si:

Facebook Comments