Se lucrează de zor pe drumul de la Roma. Președintele C.J. a fost în inspecție

Se lucrează de zor pe drumul de la Roma. Președintele C.J. a fost în inspecție

Lucrările de asfaltare pe drumul ce leagă municipiul Botoșani de localitățile Roma și Nicșeni sunt în plină desfășurare. Miercuri președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți împreună cu vicepreședintele Dorin Birta, au efectuat o vizită la șantier dorind să vadă cum se desfășoară asfaltările pe șoseaua care leagă municipiul Botoșani de localitățile Roma și Nicșeni.

Este vorba despre lucrări de asfaltare pe ambele sensuri de trafic, pe o distanță de 2,25 km. La data vizitei, stratul de uzură era turnat integral pe unul dintre cele două sensuri de rulare, urmând ca lucrările să avanseze similar în zilele următoare, cu atât mai mult cu cât prognoza meteo indică temperaturi pozitive pe timpul zilei, favorabile lucrărilor în teren.
Fiind vorba de un tronson de drum extrem de circulat, constructorul nu a luat măsura restricționării accesului auto, dar șoferii au fost atenționați de angajații firmei să adapteze viteza la condițiile de asfaltare și au fost ghidați în trafic.

Suntem mulțumiți de calitatea lucrării, cu unele observații pe care le-am făcut constructorului. Avem un partener serios pentru această lucrare și vorbind de profesioniști, nu avem niciun dubiu că se va ține cont de obiecțiile pe care le-am făcut. Vremea este favorabilă și ne va permite să terminăm o lucrare atât de importantă, dar mai ales atât de așteptată.” a declarat, la momentul inspecției în teren, vicepreședintele CJ Botoșani, Dorin Birta.

Citeste si:

Facebook Comments