Se pregăteau pentru sărbători, dar au ajuns la spital în stare gravă

Se pregăteau pentru sărbători, dar au ajuns la spital în stare gravă

Două persoane, un bărbat și o bătrână de 92 de ani au ajuns în Vinerea Mare la spital, după ce au suferit accidente în timp ce se pregăteau de Paște.

Bătrânica de 92 de ani, din municipiul Dorohoi, a ajuns la spital cu arsuri. Femeia pregătea mâncarea pentru sărbători, iar la un moment dat haina cu care era îmbrăcată i-a luat foc. În câteva clipe, câteva pături care se aflau în bucătărie s-au aprins. Vecinii femeii care locuiește la casă, au auzit țipetele ei și au chemat imediat ajutoare.

Pompierii au reușit să stingă focul, iar o ambulanță a preluat-o pe bătrână și au transportat-o la spital, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

La câteva minute distanță, în municipiul Botoșani, un bărbat a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a căzut de la înălțime.

Omul ștergea geamurile unei unui bloc de pe Bulevardul Mihai Eminescu. La un moment dat pentru a curăța și exteriorul unui geam de la etajul I, bărbatul s-a urcat pe o boxă lipită de imobil.

S-a dezechilibrat și a căzut în gol. Un locatar care l-a văzut prăbușit la pământ a sunat după ajutoare. Un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a ajuns la fața locului și l-a preluat pe bărbat.

Citeste si:

Facebook Comments