Se semnează contractul pentru administrarea depozitului de la Stăuceni

Se semnează contractul pentru administrarea depozitului de la Stăuceni. Judecătorii Curţii de Apel Suceava au judecat recursul formulat de Societatea Girexim din Piteşti care a participat la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean în vederea administrării depozitului de deşeuri de la Stauceni. Inițial, Societatea Girexim din Piteşti a fost declarată câştigătoare, dar, apoi, a fost descalificată de Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor. Din acest motiv Girexim a făcut contestaţie la Curtea de Apel Suceava. Dar acţiunea a fost respinsă de magistraţi.

“Respinge plângerea formulată de SC Girexim Universal SA ca neîntemeiată. Respinge cererea de suspendare ca rămasă fără obiect. Respinge excepţia de inadmisibilitate ca neîntemeiată. Admite excepţia lipsei de interes. Respinge ca lipsită de interes plângerea formulată de asocierea SC Rosal SRL şi SC Diasil Service SRL. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată pe portalul Curţii de Apel Suceava.

Contractul pentru administrarea depozitului a fost câştigat de asocierea de firme Diasil Service Suceava și Rosal SRL Roman, care a venit cu o ofertă financiară de 35 de milioane de lei. Odată încheiată această acţiunea în instanţă, Consiliul Judeţean va putea semna contractul cu câştigătorul, iar depozitul va deveni funcţional.

În prezent, se mai derulează licitaţia pentru transportul deşeurilor din judeţ, la depozitul de la Stăuceni.

Citeste si:

Facebook Comments