Secretele unui star botoșănean. Ovi Cernăuțeanu, a prins drag de muzică la serbările muncitorești din epoca comunistă

Secretele unui star botoșănean dezvăluite de mama acestuia.

Este vorba de Ovi Cernăuțeanu, botoșăneanul, care ne-a făcut mândri la Eurovision în 2014, obținând locul al III lea. De altfel Ovi, este un muzician de talie mondială, impresionând prin prestațiile sale, de multe ori în colaborare și cu alte vedete naționale precum Paula Selling. Cu Ana Cernățeanu, mama lui Ovi ne-am întâlnit pe o ba ncă în parc și ne-a dezvăluit lucruri puțin știute despre copilăria botoșăneanului ajuns pe podiumul, celei mai importante competiții muzicale din Europa. Mama lui Ovi, își aducea aminte că artistul botoșănean avea talent de mic.

Interesant este faptul că, Ovi, românul care a făcut furori în 2014 la Eurovision, a învățat muzică și s-a îndrăgostit de muzică în atmosfera uzinelor comuniste. Printre picioarele tatălui său, un cunosuct organist în lumea uzinelor botoșănene, participa la concertele date muncitorilor la Stâna Baisa. Tatăl său, la acele concerte ar fi exercitat o influență covârșitoare.

Mama lui Ovi, își aduce aminte cu umor și de o poznă făcută de artist, în anii copilăriei, dar arată și modul în care artistul trecea peste probleme încă din copilărie și anume cânta ca să le depășească.

Ovi Cernăuțeanu, a temirnat Liceul de Artă din Botoșani și a plecat de la vârsta de 19 ani din Botoșani, pentru a-și face o carieră în muzică. Culmea a ajuns celebru întâi în Norvegia, acolo s-a stabilit și mai apoi în România, unde s-a întors pentru a-și reprezenta țara la Eurovision, obținând alături de Paula Selling, locul III. Ovi locuiește acum cu familia sa, la București.

Citeste si:

Facebook Comments