VIDEO! Secția de Boli Infecțioase a fost renovată

În sfârșit, condiții decente pentru pacienții internați pe secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, dar și pentru cadrele medicale care lucrează acolo.După aproape 40 de ani de existenţă, unitatea a fost renovată.

Lucrările de modernizare s-au efectuat în șase luni, iar investiția se ridică la aproximativ 300.000 de lei.

Secţia de Infecţioase a fost înființată în 1980. Însă niciodată nu a trecut prin investiţii serioase, până în această vară. În august a intrat în renovare iar astăzi a fost făcută deschiderea oficială. Deocamdată doar primele două etaje arată ca noi. Al treilea mai are de aşteptat câteva săptămâni până va intra în reparaţii.

Totul a costat aproximativ 300.000 de lei. Din acești bani s-au schimbat instalaţiile sanitare şi electrice, tâmplăria, pardoseala şi zugrăveala.

Suma ar fi fost mult mai mare pe piaţă dar conducerea a apelat la Penitenciarul Botoşani pentru o parte din forţa de muncă. Ceilalți muncitori au fost angajaţi ai spitalului.

Lucrări de renovare au mai fost şi la Secţia de Psihiatrie. De asemenea, în perioada următoare sunt programate alte reparații la ultimele etaje de la Maternitate.

Citeste si:

Facebook Comments