Secția de Pediatrie va fi reparată de deținuți

Vor fi lucrări de igienizare și reparații curente

Secția de Pediatrie va fi reparată de deținuți. Conducerea Spitalului Județean «Mavromati» a încheiat un contract de prestări servicii cu Penitenciarul Botoșani pentru lucrări de igienizare și reparații curente. S-a luat această hotărâre pentru că timpul rămas până la sfârșitul anului este unul foarte scurt și din lipsă de muncitori.

Astfel de lucrări de igienizare și reparații curente vor avea loc și la alte secții ce aparțin de Spitalul Județean

S-a ales această variantă cu deținuții, pentru că, așa cum a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean «Mavromati», Ștefan Bercea, în urma unei analize cost-beneficiu, au ieșit rezultate favorabile față de varianta cu muncitori angajați.

Din luna mai, la nivelul unității spitalicești se va constitui și va deveni funcțională o echipă mobilă formată din 10 angajați, redistribuiți de pe alte compartimente, care se va ocupa de reparațiile curente atât din spital, cât și de la secțiile exterioare.

Nu este pentru prima dată când Spitalul Mavromati apelează la deținuți, aceștia fiind folosiți în trecut și pentru execuția unor lucrări la Secția de Psihiatrie.

Citeste si:

Facebook Comments