VIDEO! Ședință cu de toate

Agonia ședințelor de Consiliu Județean pare să devină istorie. Aleșii de la județ au ieșit din amorțeală, iar durata întâlnirilor a crescut de la cinci minute la aproape o oră.

Astăzi, consilierii județeni au dezbătut situația rușinoasă de la Zilele Eminescu, au pus în discuție și deficitul de personal de la spital, iar cel mai vocal consilier al PNL-ului, colonelul Radu Anton a fost penalizat pentru multiplele intervenții la fiecare proiect de hotărâre de mai tânărul său coleg, Liviu Toma.

Botoșaniul a devenit vedetă în presa națională la Zilele Eminescu, dar din păcate nu în cel mai lăudabil mod. Poeta care a recitat pe scenă o poezie obsecenă a reușit să pună o bulină neagră pe județ, iar din păcate toată această mascaradă a fost pe banii botoșănenilor. Practic, cu acest subiect a debutat ședința de Consiliu Județean de astăzi.

La capitolul interpelări, a intervenit și consilierul Mirela Saucă. Deși este cunoscut faptul că deficitul de cadre medicale de la cea mai mare unitate spitalicească din județ este considerabil, Saucă dorește să aibă o situație.

S-a trecut la ordinea de zi, iar Radu Anton a simțit din nou nevoia să ia cuvântul cu o mențiune ce a stârnit zâmbete.

S-au stârnit dispute și asupra proiectului de hotărâre privind cotizația Județului către Ecoproces și către Adi Aqua. Nemulțumiri și comentarii au venit tot din partea lui Radu Anton. Intervenția i-a fost de această dată taxată.

S-a pus în discuție și conflictul de muncă ce este pe cale să izbucnească la Nova Apaserv. Consilierul județean Gheorghe Vâzdoagă a subliniat faptul că diferența dintre salariile angajaților și cele ale conducerii este enormă și ar trebui să existe un echilibru.

Citeste si:

Facebook Comments