Ședință de Consiliu Județean pe repede înainte

Ședință de Consiliu Județean pe repede înainte

Marți dimineață, la ora 10, a avut loc ultima ședință de Consiliu Județean. Fiindcă la aceeași oră avea loc în sala Nicolae Iorga videoconferință cu reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, aleșii din mandatul 2012-2016 au fost îngrămădiți în sala Ștefan Luchian.

Pe ordinea de zi pentru ședința ordinară a Consiliului Județean au fost 7 proiecte care au fost votate pe repede înainte. Singurul punct pe marginea căruia s-a discutat fix un minut a fost cel legat de achiziţionarea de servicii juridice de asistenţă şi reprezentare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani. Scopul contractării acestor servicii este de a recupera sume de bani de care au beneficiat juriștii Spitalului Județean Mavromati. Gheorghe Vâzdoagă a completat că mai sunt și alte sume acordate ilegal.

În cele din urmă proiectul a fost adoptat cu 24 de voturi după ce, Petre Rădăuceanu, șeful Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati a declarat că se abține de la vot, pe motiv că se află în conflict de interese.

Ședința de astăzi a Consiliului Județean este ultima cu actualii componenți având în vedere că prefectul a convocat-o pe cea de constituire a noului plen miercuri, 22 iunie 2016 când ar trebui să se aleagă noua echipă de conducere a județului.

Citeste si:

Facebook Comments