Şedinţă liniștită de CJ

Au fost adoptate 12 proiecte de hotărâre

Ședință ordinară la Consiliul Județean. Joi dimineață, consilierii județeni au dezbătut 12 proiecte de hotărâre. Ședința a debutat cu un moment de reculegere ținut în memoria fostului consilier județean Gheorghe Epuraș, tatăl actualului consilier județean Luiza Maria Alexandru.

La ședința ordinară a CJ Botoșani a participat și prefectul Dan Nechifor. Acesta a ținut să-i salute pe aleşii judeţului şi și-a exprimat intenția de a avea o colaborare cât mai eficientă și transparentă cu aceștia.

Ordinea de zi a fost suplimentată cu un punct referitor la înlocuirea în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a reprezentantului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Astfel, în locul lui Constantin Moroşanu, detaşat la conducerea IJJ Bacău, va fi numit în ATOP Marin Lupu.

În cadrul ședinței s-a aprobat programul anual pentru acordarea de finanțări nerambursabile pentru anul 2016. În plus, a fost aprobat și regulamentul privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Județului Botoșani pentru activități non-profit de interes județean.

Au mai fost dezbătute și supuse la vot proiectele privind aprobarea regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţile de tineret pentru anul 2016.

În aceeași ședință au fost aprobate organigramele şi statele de funcţii pentru aparatul permanent de lucru al Consiliului Judeţean Botoşani și al instituțiilor publice subordonate.

Citeste si:

Facebook Comments