VIDEO! Semafoarele stricate de două zile la Piața Mare

Chin şi nervi în trafic, într-o intersecţie importantă din municipiu, unde semafoarele s-au stricat de câteva zile, cel mai probabil din cauza unui accident. Nici reprezentanţii Direcţiei Servicii Publice nu ştiu exact ce s-a întâmplat, pentru că n-au primit nicio sesizare oficială de la poliţie. În aceste condiţii, angajaţii instituţiei au început azi să le repare.

Intersecţia în cauză estea cea de la Piaţa Mare. În faţa Casei Cărţii, unul din stâlpii de pe trotuar a fost îndoit. Reprezentanţii Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, care se ocupă de situaţie, bănuiesc că a fost vorba de un accident neraportat, mai ales că ei n-au primit niciun fel de informare în acest sens. În schimb, asta au constat angajaţii instituţiei, care s-au dus acolo să vadă ce s-a întâmplat.

Tot azi au reuşit să schimbe şi stâlpii. I-au fixat în beton şi urmau să repare şi semafoarele care nu mai funcționau de cel puțin două zile.

Marți după amiază două mașini au fost avariate în urma unui accident produs în intersecția străzilor Marchian cu Calea Națională. Un autoturism Audi care circula dinspre Bazar, a vrut să vireze la stânga pentru a intra pe strada Marchian, însă nu s-a asigurat și a fost lovit de un autoturism Dacia Logan, care circula pe Calea Națională dinspre Mall.

Citeste si:

Facebook Comments