VIDEO! Serie nouă de cursuri la Camera de Comerț

Firmele din Botoșani vor putea învăța cum să-și protejeze datele pe internet. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani va da startul unei noi serii de cursuri privind protecția datelor cu caracter personal.

Scopul acestora este de a învăța reprezentanții firmelor din domeniile comerț, construcții, domeniul medical, sau chiar persoanele fizice cu studii superioare, să cunoască care sunt modalitățile prin care își pot proteja datele cu caracter personal în situații periculoase.Inscrierile se vor face la sfârșitul acestei luni.

Cursurile privind protecția datelor cu caracter personal vor fi desfășurate pe două module, iar asta datorită faptului că domeniul în sine este unul extrem de important și necesită o mare atenție.

Persoanele care doresc să se înscrie trebuie să aibă să aibă studii superioare și să îndeplinească anumite condiții. Cursurile se vor desfășura pe o perioada de trei zile, iar cei care își doresc să le urmeze vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 2.300 de lei.

Înscrierile se pot face la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments