VIDEO! Un primar și-a dat demisia, dar s-a răzgândit

La doar câteva zile după ce şi-a dat demisia, un primar din judeţ s-a mai gândit o dată şi i-a ieşit că nu mai vrea să demisioneze.

Este vorba de edilul din Tudora care s-a precipitat în urmă cu aproximativ două săptămâni după ce a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, şi a preferat să plece singur decât să fie destituit din funcţie. Recent însă a revenit asupra deciziei.

În acelaşi timp însă, raportul de evaluare al agenţiei a devenit definitiv, prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde primarul din Tudora a făcut recurs.

Adresa din partea Agenţiei Naţionale de Intergitate, prin care este anunţată decizia curţii, a ajuns la Instituţia Prefectului săptămâna trecută. Aşa că reprezentanţii din teritoriu ai Guvernului urmează să emită un ordin de încetare a mandatului.

Mihai Petria se întoarce pe funcția de funcționar pe care o deținea înainte în cadrul APIA Botoșani iar locul lui va fi ocupat până la organizarea alegerilor de viceprimarul de Tudora, Gheorghe Țigănașu.

 

Citeste si:

Facebook Comments