VIDEO! Și Macaleți vrea asfalt în județ

Revenit din week-end-ul prelungit al bugetarilor, președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a făcut primele declarații referitoare la protestul care a avut loc sâmbătă, împotriva drumurilor proaste din județ. Macaleți este în asentimentul botoșănenilor, iar dincolo de mirosul politic al protestului, dă asigurări că se va interveni pe drumurile ciuruite.

La sfârșitul săptămânii trecute, botoșăneni din Darabani, Mileanca, Concești, Vorniceni, Havârna, Cordăreni și din comuna George Enescu au participat la un protest pentru a trage un semnal de alarmă asupra stării jalnice a drumurilor județene. Principalul nume scandat a fost a președintelui Costică Macaleți.

Pe pancarde s-au notat lozinci de genul :”Nu vrem marmură de Carrara, vrem asfalt de Macaleți”, ”Macaleți, nu uita, strada nu este a ta”.

Șeful județului nu îi condamnă pe cetățeni iar acțiunea lor este îndreptățită.

Protestul a avut însă ecou. În curând se va interveni cu balast pe drumul Dumeni-Cordăreni-Vorniceni urmând ca anul viitor să se toarne un covor asfaltic.

Protestul a fost organizat pentru a se cere asfaltarea drumurilor județene 298 – Vorniceni – Cordăreni -George Enescu, a drumului județean 293 Dorohoi-George Enescu-Mileanca-Codreni si a drumului județean 298 A Darabani-Lișmănița-Mileanca.

Citeste si:

Facebook Comments