Singurătatea l-a împins la un gest disperat

Un bărbat de 60 de a vrut să se sinucidă

Gest disperat al unui bărbat din municipiul Botoşani. Acesta a vrut să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 2 al unui bloc de pe Strada Onicescu.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani locuia singur, după ce nevasta acestuia decedase în urmă cu ceva timp. Se pare că, măcinat de singurătate dar şi de boala necruţătoare de care acesta suferă, a hotărât să îşi pună capăt zilelor. Într-un moment de nebunie bărbatul a deschis fereastra camerei, a strigat la un vecin care se afla la parterul blocului să se dea la o parte şi hotărât că nu mai are pentru ce trăi, s-a aruncat în gol.

În încercarea de a-l salva, bărbatul care se afla la parterul blocului s-a aşezat în dreptul pervazului în speranţa că îl va putea prinde în timpul căderii.

În urma impactului bărbatul a suferit numeroase traumatisme pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.Astfel în scurt timp la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a transportat bărbatul către Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Citeste si:

Facebook Comments