VIDEO! Situație bizară cu ”grevista” de la Primăria Cristești

Situație bizară în cazul funcționarei de la Cristești care a intrat în grevă pentru că nu ar fi fost avansată în funcție.

De astăzi femeia și-a obținut autorizație de grevă și urma să se instaleze în fața Prefecturii. Înainte de a apela la forma de protest, i-a făcut o vizită prefectulului Dan Nechifor. Dacă la intrare era pornită să protesteze, la ieșire situația s-a schimbat.

Elena Brehuescu, consilier juridic debutant la Primăria Cristești a intrat marți în grevă. Femeia s-a plâns că de trei ani de când lucrează pe acest post nu a fost promovată în funcție, iar în plus activitatea i-a fost evaluată cu o notă mică, fapt ce permite primarului să îi desfacă contractul de muncă.

Situația se schimbă radical. Prefectul județului a descoperit că există o dispoziție a primarului prin care a fost avansată în funcție în luna iunie 2016. Documentul însă a dispărut.

În atare condiții femeia a renunțat la grevă și vrea să își rezolve problema pe calea justiției. Are deja un proces deschis, iar miercuri va fi prezentă la Curtea de Apel Suceava. Până astăzi nu a avut cunoștință de faptul că a fost avansată în funcție.

Dacă problema nu va fi soluționată, Elena Brehuescu intenționează să intre în greva foamei.

Citeste si:

Facebook Comments