Situație fără precedent în județul Botoșani

O comună nu are primar și nici consiliu local

Comună fără stăpân în județul Botoșani. La Mileanca nu are cine să rezolve problemele comunității. Deși au trecut deja două luni de la alegerile locale, comuna nu are nici primar și nici consiliu local. Edilul ales prin vot dar și consilierii investiții nu sunt recunoscuți legal. Situația a ajuns la Prefectură și la Poliție, care de altfel trebuie să decidă soarta conducerii acestei comune într-o situație fără precedent în județul Botoșani.

Reprezentanții Prefecturii spun că de vină pentru situația creată, este o greșeală funcționărească prin care au ajuns consilieri locali, un demisionar și un membru exclus din partid. În aceste condiții constituirea consiliului local și investirea primarului este considerată ilegală. Șefii de la Prefectură bănuiesc chiar existența unui joc murdar la întocmirea actelor, tocmai de aceea au înaintat cazul Poliției.

În aceste condiții activitatea Primăriei Mileanca este blocată, iar toate problemele cetățenilor ca și proiectele și activitățile edilitare vor trebuie să aștepte soluționarea problemei de către Poliției și Prefectură. Primar la Mileanca a fost ales Laurențiu Azamfirei

Citeste si:

Facebook Comments