Șofer băut oprit de două ori de polițiști, în aceeași zi. A doua oară s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis

Șofer băut oprit de două ori de polițiști, în aceeași zi. A doua oară s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis

Poliţiştii dărăbăneni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza oraşului Darabani au oprit, duminică, pentru control un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani din comuna Hudeşti.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea alcoolcopică, rezultând valoarea de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, fiind luată totodată şi măsura reţinerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

În cursul aceleiaşi zile, bărbatul a fost din nou depistat de poliţişti conducând un autoturism pe drumul judeţean DJ 291 D.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

La aceeași dată un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Calea Naţională a oprit pentru control un autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani.

Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior el fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments