Șofer de microbuz prins băut la volan

Razii ale polițiștilor la intrările în oraș

Sute de șoferi au fost trași pe dreapta, astăzi dimineață, de polițiștii rutieri. Mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean de Poliție din Botoșani au acționat la toate intrările în municipiu unde au oprit mai mult autoturisme. Acțiunea oamenilor legii a vizat, în principal transportatorii de marfă.

Însă, pe dreapta au fost trase microbuze și autocare care transportau persoane. Oamenii legii au vrut să vadă dacă aceștia mai transportă persoane în picioare, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când mai mulți șoferi au fost amendați pentru că aveau pasageri fără loc. Iar din păcate, conducătorii auto nu s-au învățat minte., iar unul dintre ei a fost amendat pentru că a luat persoane în picioare.

Polițiștii au avut parte, însă, de o surpriză și mai mare, când au depistat un șofer de microbuz care era băut la volan. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta efectua cursa Albești-Botoșani. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost condus Spitalul Județean Mavromati, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Astfel de acțiuni ale Poliției rutiere, vor continua și în perioada următoare.

Citeste si:

Facebook Comments