VIDEO! Șofer violent, încătușat și dus la Psihiatrie

Câteva clipe de nebunie îl vor costa scump pe un botoșănean. Individul de 36 de ani a fost reținut ieri de polițiști după ce a provocat un accident rutier, a injurat, amenințat și chiar a lovit un alt șofer, dar a refuzat și testarea alcoolscopică.Pentru că a devenit violent, polițiștii au fost nevoiți să îl încătușeze.

Marți seară individual de 36 de ani circula pe strada Pacea din municipiul Botoșani. La un moment dat, într-o curbă șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-o semiremorcă. Fiind cel mai probabil sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul și-a continuat drumul pe strada Cornișa, unde a fost depistat de polițiști.

Individul a refuzat să sufle în aparatul etilotest și a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge. Nici de această dată, botoșăneanul, nu s-a supus procedurii.

Oamenii legii au aflat însă că acesta a fost extrem de violent în trafic. A înjurat și amenințat alți conducători auto, iar unul dintre ei a fost chiar agresat fizic de individ. Pentru că a continuat să aibă aceeaşi atitudine recalcitrantă pe tot parcursul cercetărilor, polițiștii l-au imobilizat și încătușat, iar mai apoi l-au condus şi internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoșani.

Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunilor de refuz de prelevare de probe biologice, amenințare şi loviri sau alte violențe.

Citeste si:

Facebook Comments