Șoferi băuți, trași pe dreapta de polițiști

Șoferi băuți, trași pe dreapta de polițiști

Sâmbătă, un bărbat de 58 de ani, din oraşul Flămânzi, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu, pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în şanţul betonat de pe marginea drumului.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, iar la finalizarea cercetărilor se va propune o soluţie procedurală.

La aceeaşi dată, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 au oprit pentru control pe raza comunei Suharău un autoturism condus un tânăr de 20 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea sa alcoolscopică, rezultând valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Duminică, un bărbat de 42 de ani din comuna Frumuşica, în timp ce se deplasa în calitate de conducător auto pe raza localităţii de domiciliu, întrucât circula cu viteză, a fost oprit de mai mulţi cetăţeni, care ulterior au sesizat organele de poliţie.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments