”Șoferi” de ocazie, cercetați penal

”Șoferi” de ocazie, cercetați penal

Luni, 4 noiembrie poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Dorohoi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ292 în localitea Corlăteni, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ282 de pe raza localităţii Drăguşeni, au oprit în trafic un scuter condus de un tânăr de 20 de ani.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autovehiculul pe care îl conducea nu avea montate plăcuţele cu numărul de înregistrare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînregistrat.

Citeste si:

Facebook Comments