VIDEO! Șoferițe “speriate” de polițiști

Polițiștii botoșăneni de la Rutieră au lăsat astăzi la secție chitanțierele de amenzi și și-au umplut buzunarele cu mărțișoare. În echipaj mixt cu inspectorii de la Registru Auto Român, au tras pe dreapta șoferițele. Reprezentantele sexului frumos s-au cam speriat, dar când au văzut despre ce este vorba au răsuflat ușurate.

De 1 martie, polițiștii au scăpat șoferițele de amenzi. A fost o razie de amploare, doar că în loc de puncte de penalizare, șoferițele au primit câte un frumos mărțișor.

Prima dintre șoferițele trase pe dreapta a fost o domnișoară începătoare. Claudia se pregătește pentru un job de șofer de tir. Cu instructorul în dreapta, a bănuit că nu poate fi vorba că ar fi încălcat regulile de circulație.

Deși este mai mult o meserie pentru domni, sunt și femei care practică job-ul de vatman. Tramvaiul nu a tras pe dreapta dar a fost oprit în trafic cu tot cu pasageri.

Spre orele amiezii, polițiștii și inspectorii de la RAR au tras linie. S-au amendat cu mărțișoare zeci de șoferițe iar următoarea razie ar putea să se desfășoare pe 8 martie. Până atunci oamenii legii recomandă prudență la volan.

Citeste si:

Facebook Comments