Șoferul care a produs accidentul de la Durnești era băut

Șoferul care a produs accidentul de la Durnești era băut

Avea o alcoolemie 2,05 g/l alcool pur în sânge

Dramatic! Șoferul care a provocat cumplitul accident ce a avut loc săptămâna trecută pe drumul ce leagă municipiul Botoșani de orașul Ștefănești se afla într-o avansată stare de ebrietate. Asta a fost concluzia medicilor legiști, care au stabilit, în urma recoltării probelor de sânge că Daniel Cotoloană avea o alcoolemie de 2,05 g/l alcool pur în aerul expirat! Vă reamintim că doi tineri au murit și alți doi au fost grav răniți în urma unui terbil accident de circulație ce a avut loc duminică seară pe drumul ce leagă orașul Ștefănești de municipiul Botoșani, la ieșirea din comuna Trușești.

Două autoturisme, un VW Caddy și un Ford Focus, s-au ciocnit violent, după ce conducătorul Fordului, care circula dinspre Ștefănești a intrat pe contrasens și a lovit în plin mașina care circula regulamentar. La volanul autoturismului marca Ford se afla Daniel Cotoloană, un tânăr în vârstă de 31 de ani, care circula dinspre Ștefănești spre Botoșani. Nu se știe din ce motive, la un moment dat acesta a pătruns pe contrasens unde circula regulamentar un VW Caddy, condus de Daniel Pricop de 29 de ani. În urma impactului extrem de puternic șoferul Fordului, dar și pasagerul de pe scaunul din dreapta al VW Caddy au rămas încarcerați. Salvatorii dar și polițiștii au sosit de urgență la fața locului. Minute în șir s-au chinuit medicii să îi readucă la viață pe cei doi tineri. Din păcate eforturile lor au fost în zadar.

Din păcate, pentru șoferul de 31 de ani, dar și pentru pasagerul din dreapta al VW Caddy medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Ceilalți doi frați din VW caddy au fost transferați la Iași.

Citeste si:

Facebook Comments