Șoferul care a produs accidentul de pe Sucevei și a fugit de la locul faptei era beat și avea permisul suspendat. Individul a fost reținut

Șoferul care a produs accidentul de pe Sucevei și a fugit de la locul faptei era beat și avea permisul suspendat. Individul a fost reținut

In urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Botosani, a fost depistat autoturismul implicat în accidentul rutier produs în vineri dimineața pe strada Sucevei din mun. Botoșani.

De asemenea, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Corni.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Mai mult, cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influenta alcoolului, pentru documentarea întregii activități infracționale, în vederea dispunerii masurilor legale.

Față de tânărul de 27 de ani din comuna Corni, care este cercetat pentru săvârșirea a patru infracțiuni la regimul rutier, a fost dispusă măsura reținerii petru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Botoșani.

În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat in fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeste si:

Facebook Comments