’’Solidaritate’’ pentru Daniel Relenschi

Artistul are nevoie de ajutor

Artiştii botoşăneni şi-au dat mâna şi au donat tablouri pentru un scop nobil. Scopul este de a ajuta un coleg de breaslă, Daniel Relenschi, greu încercat de destinul nemilos. Totul a avut loc sâmbătă 8 octombrie, la Muzeul Judeţean Botoşani unde lucrările artiştilor au fost expuse în cadrul expoziţiei ’’Solidaritate’’ .

Sprijinul artistilor botoşăneni este unul foarte important.În total 19 lucrări au fost expuse. În cadrul expoziţiei pot fi achiziţionate si admirate lucrări semnate de artiştii, Corneliu Dumitriu, Valeriu Gorgan, Talida Grunzac, Lila Lungulescu, Veronica Mocanu, George Şpaiuc şi Aida Şuşter.

Tot aici printre picturile artistilor, se află şi lucrarea ’’Izvor de dor’’ ce o prezintă pe Sofia Vicoveanca într-un peisaj primăvăratic. Aceasta este una dintre picturile semnate de Daniel Relenschi, primul pictor 3 D din România. Banii care se vor strânge din vânzarea tablourilor vor fi donate artistului, care suferă de o formă gravă de cancer.

Dorinţa tuturor participanţilor este ca tânărul artist să îşi poată rezolva problemele de sănătate care îi macină trupul. Deja câteva picturi au fost vândute. Cea mai scumpă lucrare costă 45.000 de lei.

Reprezentanţii Muzeului Judeţean Botoşani dar şi artiştii care au participat la expoziţie invită botoşănenii să viziteze Sala Mare a muzeului, unde lucrările rămase pot fi admirate şi cumpărate, până la sfârşitul acestei săptămâni.

Citeste si:

Facebook Comments