Soliști de valoare prezenți în cadrul spectacolului caritabil “Botoșaniul iubește excelența!”

Soliști de valoare prezenți în cadrul spectacolului caritabil “Botoșaniul iubește excelența!”

Soprana Oana-Maria TRÎMBIȚAȘ, solista a Operei Naționale Romane din Cluj, va fi alături de Ad Libitum Voices, unul dintre cele mai apreciate grupuri vocale din România, în cadrul spectacolului caritabil organizat de Rotary Club Botosani – sâmbăta, 25 februarie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, începând cu ora 18:30.

Interpretările, in stilul pop-opera, ale celor mai frumoase piese muzicale și cântece pop cunoscute, în maniera operei sau operetei, indiscutabil că pentru toate gusturile, vor pune în valoare vocile artiștilor, cizelate la Academia de Muzică și Opera Națională Română din Cluj. Grupul Ad Libitum Voices, alcătuit din tenorii Sergiu COLTAN și Tiberius SIMU, baritonul Alexandru IUHAS, basul Cristian IGNUȚA, o are in componenta pe concitadina noastra, pianista Bianca Murariu, care, pregatindu-si doctoratul in muzica, ne va demostra ca si ea iubește excelența.

Scopul spectacolului caritabil este de susținere si dezvoltare a programul bursier inițiat de Rotary Club Botoșani sub numele “Bursele școlare prof. dr. Constantin Manolache”, aflat deja în cel de-al 3-lea an de derulare, prin care sunt sprijiniți elevi de liceu cu performante deosebite dar cu posibilități materiale reduse.

Prin confirmarea prezentei în număr mare la acest eveniment, botoșănenii demostrează ca nu sunt indiferenți la eforturile de realizare a performantei, dându-ne speranța și încrederea ca spectacolul caritabil va fi unul de succes din toate punctele de vedere!

 

Citeste si:

Facebook Comments